HANNAH-tukiasunnot

HANNAH-tukiasunnot ovat kodinomaisia, normaaleja kerrostaloasuntoja, jotka auttavat psykiatrisessa avohoidossa olevia, päihderiippuvuuksista kuntoutuvia ja asunnottomia sijoittumaan yhteiskuntaan tarjoamalla asumista turvallisessa, normaalissa ja tavanomaisessa kerrostaloympäristössä.

Asiakkaat sitoutuvat kuntoutukseen ja päihteettömyyteen.

Tukiasunnot sijaitsevat hajasijoitettuna tavallisten kerrostalojen yhteydessä Helsingissä ja Vantaalla. Asukaspaikkoja on tällä hetkellä 30. Huoneistoja (yksiöitä, kaksio ja kolmio) on yhteensä 28 (päivitetty tilanne 04.09.2017)

Hannah-tukiasunnot vapautuvat satunnaisessa järjestyksessä, joten emme pysty toteuttamaan toiveita tietystä asunnosta.

1. ) Tukiasunto Hannah-Marsinkuja, Vantaa: Asumispalveluyksikkö

Noin 81 neliömetrin suuruinen (3h ja keittiö, kh, parveke), avara ja valoisa päätyhuoneisto. Jokaisella asukkaalla on oma, lukollinen huoneensa, kalustettuna. Rakennusvuosi 1978. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Asukkailla on käytössään veloituksetta taloyhtiön kuntosali ja pesutupa kuivaushuoneineen sekä saunat kaksi kertaa viikossa.

Ympäristö on luonnonläheinen ja rauhallinen ja lähes kaikki palvelut ovat lähellä (pankkiautomaatti, kaupat ,kirjasto, kahvila ja pitseria). Kilometrin päässä tukikodista on Korson keskusta, josta löytyy lisää palveluita.

Kulkuyhteydet muualle Vantaalle ja Helsinkiin ovat hyvät. Ruuhka-aikana n. 10 min. välein kulkeva bussi aivan tukiasunnon läheltä ja Korsosta lähtevät taajamajunat 15 min. välein.

2. ) Tukiasunto Hannah-Otavantie, Vantaa:

Noin 30 neliömetrin suuruinen (1h ja keittiö,kh,parveke ja oma huoneistosauna ) avara ja valoisan viihtyisä ensimmäisen kerroksen huoneisto. Talossa on hissi. Huoneisto sijaitsee Korson keskustassa lähellä kaikkia palveluita, kuitenkin vihreässä puistomaisemassa. Rak.v. 1986. Kunto erinomainen. Osittain kalustettu. Sopii liikuntarajoitteiselle.

3. ) Tukiasunto Hannah-Lauranpolku, Vantaa:

Noin 35 neliömetrin suuruinen (1h ja keittiö,kh) huoneisto Havukosken keskustassa. Ympäristö on rauhallinen ja puiston ympäröimä.Kaikki palvelut ovat lähellä. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Hissitalo. Sopii liikuntarajoitteiselle. Rak.v. 1979.

4. ) Tukiasunto Hannah-Paimenenkatu, Vantaa:

Noin 31 neliömetrin suuruinen (1h ja keittiösyvennys,kh) huoneisto Havukosken keskustassa. Talossa on hissi. Huoneisto on valoisa huoneisto puistomaisessa ympäristössä. Palvelut aivan läheisyydessä. Kunto hyvä. Sopii liikuntarajoitteiselle. Rak.v. 1980. Kalustettu.

5. ) Tukiasunto Hannah-Roihuvuorentie, Helsinki:

25 neliömetrin yksiö pienkerrostalon alimmassa kerroksessa jossa oma patiopiha.(1h,kk,kh,oma piha). Puiston ympäröimä koti. Palvelut kävelyetäisyydellä, hyvät liikenneyhteydet, bussipysäkki vieressä. Taloyhtiössä sauna ja pesutupa. Kunto hyvä. Rak.v. 1970. Kalustettu.

6. ) Tukiasunto Hannah-Heteniityntie, Helsinki:

Huoneisto (1h, kk, kph) Helsingissä. 25 m2. Hyvät kulkuyhteydet Mellunmäkeen ja Vuosaareen. Palvelut lähellä.

7. ) Tukiasunto Hannah-Yliskyläntie, Helsinki:

28,5 neliömetrin suuruinen (1h, k,kph, p) huoneisto rauhallisella asuinalueella Laajasalon Yliskylässä.

8. ) Tukiasunto Hannah-Porttikuja, Helsinki:

Noin 26 neliömetrin suuuruinen (1h,kk,kph) huoneisto, joka sijaitsee puistomaisessa ympäristössä itä-Helsingissä.Palvelut aivan vieressä. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Sopii liikuntarajoitteiselle. Rakennusvuosi 1980.

9. ) Tukiasunto Hannah-Neulapadontie, Helsinki:

29 neliömetrin 1h+kk+kph+vh. Itä-Helsingissä, puiston vieressä, rauhallisessa ympäristössä. Liikenneyhteydet hyvät,bussipysäkki vieressä. Kunto hyvä. Rak.v. 1980.

10. ) Tukiasunto Hannah-Borgströminkuja, Helsinki:

Tilava 27 neliömetrin yksiö Laajasalossa. 1h+kk+kph . Taloyhtiössä sauna (kerran viikossa ilmainen lenkkisauna) ja pesutupa. Hyvät liikenneyhteydet. Puistomainen ympäristö. Rakennusvuosi 1980. Peruskorjaus valmistunut 12/2014 ja 2016, jonka jälkeen yksiö uuden veroinen.

11. ) Tukiasunto Hannah-Haarniskatie, Helsinki:

25 neliömetrin yksiö (1h+kk+kph.) Rauhallinen ja idyllinen ympäristö, jossa hyvät liikenneyhteydet. Lähellä Itäkeskusta. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1972.

12. ) Tukiasunto Hannah-Kaksostentie, Helsinki:

Tilava, 28 neliömetrin, valoisa pienkerrostalon alimman kerroksen yksiö jossa on oma pieni patiopiha istutuksineen Siltamäessä. 1h+kk+kph+patiopiha. Kaunis, rauhallinen puistomainen ympäristö ja liikenneyhteydet aivan vieressä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1980. Esteetön. Käy liikuntarajoitteiselle.

13. ) Tukiasunto Hannah-Leikosaarentie, Aurinkolahti, Helsinki:

27 neliömetrin parvekkeellinen, tilava yksiö Vuosaaren Aurinkolahdessa.1h+kk+kph+parv. Kaunis merellinen ja valoisa ympäristö (kuin Välimeren miljöö). Kaikki palvelut ja liikenneyhteydet vieressä. Kunto erittäin hyvä. Rakennusvuosi 2000. Talossa hissi. Esteetön. Sopii liikuntarajoitteiselle.

14. ) Tukiasunto Hannah-Rusthollinpolku, Helsinki:

25 neliömetrin yksiö aivan Itäkeskuksen vieressä Puotilassa. 1h+kk+kph. Pienkerrostalon yksiö on puiston ympäröimä ja rauhallinen kuitenkin kaikkien liikenneyhteyksien ja palveluiden ollessa aivan kävelymatkan etäisyydellä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1978.

15. ) Tukiasunto Hannah-Kytökuja, Vantaa:

34 neliömetrin yksiö Itä-Vantaalla. (1h+kk+kph). Tilava yksiö puiston ja palveluiden vieressä. Taloyhtiössä sauna ja pesutupa. Sujuvat, vieressä olevat liikenneyhtydet. Kolmannen kerroksen asunto. Kunto erittäin hyvä. Rakennusvuosi 1980. Peruskorjattu 2014. KPH ja kk remontti 02/2017.

16. ) Tukiasunto Hannah-Saanatunturintie, Helsinki:

30 neliömetrin tilava yksiö Itä-Helsingissä. 1H+kk+kph.Taloyhtiössä oma uima-allas, jonka käyttö on kaikille talon asukkaille vapaa, saunavuoron yhteydessä (1 kerta/viikko). Kaunis, metsäinen ympäristö. Toimivat liikenneyhteydet vieressä. Rakennusvuosi 1980. Kunto hyvä.

17. ) Tukiasunto Hannah-Riskilänkuja, Vierumäki:

32 neliömetrin huoneisto luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa omalla sisäänkäynnillä. 1H+kk+kph. Puistonäkymä. Palvelut ja liikenneyhteydet vieressä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1980. Esteetön. Liikuntarajoitteiselle sopiva.

18. ) Tukiasunto Hannah-Neitsytsaarentie, Helsinki:

30 neliömetrin pienkerrostalon valoisa huoneisto. 1H+kk+kph+alkovi. Vuosaaressa. Rauhallinen ympäristö. Palvelut ja liikenneyhteydet lähellä. Kunto hyvä. Ensimmäinen kerros. Rakennusvuosi 1982.

19. ) Tukiasunto Hannah-Kielotie, Vantaa:

27 m2 tilava yksiö (1h+kk+kph+wc) Tikkurilan keskustan tuntumassa. Rauhallinen sijainti. Kaikki palvelut lähietäisyydellä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1981.

20. ) Tukiasunto Hannah-Keinulaudantie, Helsinki:

Kahdeksannen kerroksen parvekkeellinen yksiö (1h+kk+kph+parv.) 25 m2, josta hyvät näkymät. Rauhallinen sijainti. Rakennusvuosi 1982. Kunto hyvä. Metro lähellä.

21. ) Tukiasunto Hannah-Marjaniementie, Helsinki:

1h+kk+kph (pesukoneella) 25 m2. Huoneisto omalla pihaterassilla kauniissa Marjaniemen miljöössä lähellä meren rantaa.

22. ) Tukiasunto Hannah-Keinutie, Helsinki:

31,5 neliömetrin suuruinen huoneistoyksiö (1h, kk, kph) Kontulan monipuolisten palvelujen vieressä. Ostoskeskus lyhyen kävelymatkan päässä.

23. ) Tukiasunto Hannah-Kastelholmantie, Itäkeskus, Helsinki:

Yksiö keittokomerolla, kylpyhuoneella ja avaralla parvekkeella 25 m2. Upeat näkymät yli Itäkeskuksen. Lyhyen kävelymatkan päässä Itäkeskuksen kauppakeskuksista.

24. ) Tukiasunto Hannah-Myllymatkantie, Helsinki:

26 neliömetrin suuruinen yksiö (1h+kk+kph+vaatehuone) Helsingin Myllypurossa. Palvelut ja liikenneyhteydet kävelymatkan etäisyydellä.

25. ) Tukiasunto Hannah-Kirkkosalmentie, Helsinki:

Yksiö (1h+kk+kph+parveke 25 m2 Helsingin Laajasalossa. Hyvät kulkuyhteydet.

26. ) Tukiasunto Hannah-Sauramatie, Helsinki:

Pinta-alaltaan 32 neliömetrin suuruinen huoneistokaksio lasitetulla parvekkeella sekä avokeittiöllä. Itäkeskus lähellä palveluineen.

27. ) Tukiasunto Hannah-Keinulaudantie, Helsinki:

Parvekkeellinen yksiö (1h+kk+kph+parveke) 25 m2 kävelymatkan päässä Kontulan ostoskeskuksesta ja metrosta.

28. ) Tukiasunto Hannah-Keinulaudantie, Helsinki:

Yksiö (1h+kk+kph+parveke 25 m2. kävelymatkan päässä Kontulan ostoskeskuksesta ja metrosta.