HANNAH-tukiasunnotHANNAH-tukiasunnot ovat kodinomaisia, normaaleja kerrostaloasuntoja, jotka auttavat psykiatrisessa avohoidossa olevia, päihderiippuvuuksista kuntoutuvia ja asunnottomia sijoittumaan yhteiskuntaan tarjoamalla asumista turvallisessa, normaalissa ja tavanomaisessa kerrostaloympäristössä.

Asiakkaat sitoutuvat kuntoutukseen .

Tukiasunnot sijaitsevat hajasijoitettuna tavallisten kerrostalojen yhteydessä Helsingissä ja Vantaalla. Asukaspaikkoja on tällä hetkellä 3. Huoneistoja (yksiö ja kolmio) on yhteensä 2. Hannah-tukiasunnot vapautuvat satunnaisessa järjestyksessä, joten emme pysty totean toiveita tietystä asunnosta.

1. ) Tukiasunto Hannah-Marsinkuja, Vantaa: Asumispalveluyksikkö

Noin 81 neliömetrin suuruinen (3h ja keittiö, kph, parveke), avara ja valoisa päätyhuoneisto. Jokaisella asukkaalla on oma, lukollinen huoneensa, kalustettuna. Rakennusvuosi 1978. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Asukkailla on käytössään veloituksetta taloyhtiön kuntosali ja pesutupa kuivaushuoneineen sekä saunat kaksi kertaa viikossa.

Ympäristö on luonnonläheinen ja rauhallinen ja lähes kaikki palvelut ovat lähellä (pankkiautomaatti, kaupat ,kirjasto, kahvila ja pitseria). Kilometrin päässä tukikodista on Korson keskusta, josta löytyy lisää palveluita.

Kulkuyhteydet muualle Vantaalle ja Helsinkiin ovat hyvät. Ruuhka-aikana n. 10 min. välein kulkeva bussi aivan tukiasunnon läheltä ja Korsosta lähtevät taajamajunat 15 min. välein.

Tämä tukiasunto soveltuu myös perheille.


2.) Tukiasunto Hannah-Yliskyläntie, Helsinki:

28,5 neliömetrin suuruinen (1h, k,kph, p) huoneisto rauhallisella asuinalueella Laajasalon Yliskylässä.