HANNAH-tukiasunnotHANNAH-tukiasunnot ovat kodinomaisia, normaaleja kerrostaloasuntoja, jotka auttavat psykiatrisessa avohoidossa olevia, päihderiippuvuuksista kuntoutuvia ja asunnottomia sijoittumaan yhteiskuntaan tarjoamalla asumista turvallisessa, normaalissa ja tavanomaisessa kerrostaloympäristössä.

Asiakkaat sitoutuvat kuntoutukseen .

Tukiasunnot sijaitsevat hajasijoitettuna tavallisten kerrostalojen yhteydessä Helsingissä ja Vantaalla. Asukaspaikkoja on tällä hetkellä 13. Huoneistoja (yksiöitä, kaksio ja kolmio) on yhteensä 12.Hannah-tukiasunnot vapautuvat satunnaisessa järjestyksessä, joten emme pysty toteuttamaan toiveita tietystä asunnosta.

1. ) Tukiasunto Hannah-Marsinkuja, Vantaa: Asumispalveluyksikkö

Noin 81 neliömetrin suuruinen (3h ja keittiö, kh, parveke), avara ja valoisa päätyhuoneisto. Jokaisella asukkaalla on oma, lukollinen huoneensa, kalustettuna. Rakennusvuosi 1978. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Asukkailla on käytössään veloituksetta taloyhtiön kuntosali ja pesutupa kuivaushuoneineen sekä saunat kaksi kertaa viikossa.

Ympäristö on luonnonläheinen ja rauhallinen ja lähes kaikki palvelut ovat lähellä (pankkiautomaatti, kaupat ,kirjasto, kahvila ja pitseria). Kilometrin päässä tukikodista on Korson keskusta, josta löytyy lisää palveluita.

Kulkuyhteydet muualle Vantaalle ja Helsinkiin ovat hyvät. Ruuhka-aikana n. 10 min. välein kulkeva bussi aivan tukiasunnon läheltä ja Korsosta lähtevät taajamajunat 15 min. välein

2. ) Tukiasunto Hannah-Paimenenkatu, Vantaa:

Noin 31 neliömetrin suuruinen (1h ja keittiösyvennys,kh) huoneisto Havukosken keskustassa. Talossa on hissi. Huoneisto on valoisa huoneisto puistomaisessa ympäristössä. Palvelut aivan läheisyydessä. Kunto hyvä. Sopii liikuntarajoitteiselle. Rak.v. 1980.

3. ) Tukiasunto Hannah-Yliskyläntie, Helsinki:

28,5 neliömetrin suuruinen (1h, k,kph, p) huoneisto rauhallisella asuinalueella Laajasalon Yliskylässä.

4. ) Tukiasunto Hannah-Porttikuja, Helsinki:

Noin 26 neliömetrin suuuruinen (1h,kk,kph) huoneisto, joka sijaitsee puistomaisessa ympäristössä itä-Helsingissä.Palvelut aivan vieressä. Peruskorjattu. Kunto hyvä. Sopii liikuntarajoitteiselle. Rakennusvuosi 1980.

5. ) Tukiasunto Hannah-Neulapadontie, Helsinki:

29 neliömetrin 1h+kk+kph+vh. Itä-Helsingissä, puiston vieressä, rauhallisessa ympäristössä. Liikenneyhteydet hyvät,bussipysäkki vieressä. Kunto hyvä. Rak.v. 1980.

6. ) Tukiasunto Hannah-Haarniskatie, Helsinki:

25 neliömetrin yksiö (1h+kk+kph.) Rauhallinen ja idyllinen ympäristö, jossa hyvät liikenneyhteydet. Lähellä Itäkeskusta. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1972

7. ) Tukiasunto Hannah-Rusthollinpolku, Helsinki:

25 neliömetrin yksiö aivan Itäkeskuksen vieressä Puotilassa. 1h+kk+kph. Pienkerrostalon yksiö on puiston ympäröimä ja rauhallinen kuitenkin kaikkien liikenneyhteyksien ja palveluiden ollessa aivan kävelymatkan etäisyydellä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1978.


8.) Tukiasunto Hannah-Riskilänkuja, Vierumäki:

32 neliömetrin huoneisto luhtitalon ensimmäisessä kerroksessa omalla sisäänkäynnillä. 1H+kk+kph. Puistonäkymä. Palvelut ja liikenneyhteydet vieressä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1980. Esteetön. Liikuntarajoitteiselle sopiva.

9. ) Tukiasunto Hannah-Kielotie, Vantaa:

27 m2 tilava yksiö (1h+kk+kph+wc) Tikkurilan keskustan tuntumassa. Rauhallinen sijainti. Kaikki palvelut lähietäisyydellä. Kunto hyvä. Rakennusvuosi 1981

10. ) Tukiasunto Hannah-Myllymatkantie, Helsinki:

26 neliömetrin suuruinen yksiö (1h+kk+kph+vaatehuone) Helsingin Myllypurossa. Palvelut ja liikenneyhteydet kävelymatkan etäisyydellä.

11. ) Tukiasunto Hannah-Kirkkosalmentie, Helsinki:

Yksiö (1h+kk+kph+parveke 25 m2 Helsingin Laajasalossa. Hyvät kulkuyhteydet.

12. ) Tukiasunto Hannah-Sauramatie, Helsinki:

Pinta-alaltaan 32 neliömetrin suuruinen huoneistokaksio lasitetulla parvekkeella sekä avokeittiöllä. Itäkeskus lähellä palveluineen.